Finala sezonului 3 – PUBG România -Campionii României

 Anunturi
author image by admin | 0 Comments | July 1, 2019

După meciuri intense disputate online pe durata a 15 săptămâni, între 15 și 16 Iunie 2019 a avut loc finala sezonului 3 a Ligii României – PUBG România. Cele mai bune 16 echipe s-au duelat între ele, rezultând câștigarea titlului de Campioni ai României.

Finala s-a bucurat și de invitați pe măsură dintre care menționăm :

Marius “AimPR” Ionita, jucător ce a cunoscut profesionalismul competițiilor internaționale și a participat pe marile scene eSports, remarcându-se jucând în echipa TSM, alături de echipe consacrate. Prin experiența dobândita de-a lungul anilor, acesta a fost propulsat, în prezent acesta fiind antrenorul echipei Team SoloMid.

MoonGaming – Celebrul și deja binecunoscutul DJ și jucător de PUBG, membru al comunității PUBG România.

După lupte aprige pe hărțile bine cunoscutului joc, învingătorii competiției au fost cei de la XCEPTION cu un număr total de 120 de puncte, 86 de kill-uri, respectiv 34 place points.

Evenimentul s-a desfășurat în locația noastră din zona Tineretului (Discovery Arena – Strada Elena Cuza, nr. 42 – Sector 4 Bucuresti) . Dacă vrei să te bucuri și tu de experiența PUBG în peste 100 FPS, te invităm să ni te alături și să joci pe cele mai de top configurații. Dacă dorești mai multe detalii, le poți găsi pe site-ul nostru www.discoveryarena.ro

Și ca să nu te lăsăm doar cu un simplu articol, atașăm și câteva poze din cadrul evenimentului. Te așteptăm și pe tine la următorul eveniment marca #PUBGRomânia & #DiscoveryArena.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hai Pe Discord!

Hit enter to search or ESC to close