Top 5 jocuri 2017 – Concurs D’Arena

Salutare ! M-am gandit pentru astazi sa va prezint top 5 jocuri pentru anul 2017 si cu ocazia asta, am zis sa ofer sansa catorva norocosi sa testeze cateva dintre titlurile mentionate la Discovery Arena. Detalii despre concurs veti gasi mai jos, dar pana atunci hai sa trecem la topul nostru.

1. Wolfenstein 2: The New Colossus

new-colossus

The New Colossus este cu siguranta unul dintre cele mai reusite FPS-uri lansate in 2017. Jocul imbina foarte bine elementele de grafica cu un gameplay antrenant astfel incat experienta jucatorilor sa fie una unica. Sa nu uitam ca tema principala a jocului este nazismul, deci ar trebui sa fie interesant nu ?

2. PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS

playerunknowns-battlegrounds-update-2

PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS este unul dintre titlurile mega jucate atat la noi la sala, cat si in intreaga lume. Succesul izbitor al acestuia cel mai probabil se datoreaza modului de combat cat si a faptului ca jocul este open world.  De retinut faptul ca jocul inca este in Early Beta, dar asta nu ar trebui sa va potoleasca prea mult pofta de adrenalina pe care jocul o lanseaza.

3. Prey

Prey este unul dintre cele mai reușite jocuri al celor de la Arkane Studios. Gameplay-ul este unul cursiv si povestea este una ce te mentine in suspans pe tot parcursul jocului. Pornesti la drum cu o simpla cheie franceza si ajungi sa iti creezi cele mai avansate arme. Toata actiunea se petrece pe Talos 1, o imensa nava spatiala departe de pamant. Crezi ca e usor?

4. Resident Evil 7: Biohazard

Resident Evil 7: Biohazard tinde să fie cel mai bun joc din serie,  fiind probabil jocul care aduce cele mai multe modificări drastice faţă de titlurile anterioare (precedenta schimbare majoră de direcţie a seriei a fost reprezentată de Resident Evil 4) Multă adrenalină, teroare și suspans, destul pentru ca majoritatea criticilor să îi acorde notele 8 respectiv 9.

5. Call of Duty: WWII

Ultimul dar nu cel din urmă titlu pe care îl enumerăm, Call of Duty: WWII se remarca prin grafica de excepție creeată de cei de la Activion, cât și un gameplay foarte bine pus la punct. Din păcate e puțin cam scurt cu doar 11 misiuni (undeva la 10-12 ore de gameplay) . Dacă totuși ești fanul seriei Call of Duty trebuie să îl încerci obligatoriu !

CONCURS !

După cum am promis și mai sus, am decis să facem un mic concurs pentru jucătorii înrăiți ce ne trec pragul sălii și nu numai ! Regulile sunt foarte simple și anume :

  • Acordă un like paginii Discovery Arena pe Facebook și paginii Discovery Arena – Socului
  • Distribuie public acest articol pe profilul tău
  • Lasă-ne un comentariu fie pe blog, fie pe Facebook în care să specifici ce joc ți-ai dori să găsești instalat pe calculatoarele noastre și/sau disponibil la sală pentru PS4

După ce ai îndeplinit pașii de mai sus, tot ceea ce trebuie să faci este să aștepți ! Concursul ia final pe data de 6 Decembrie, iar câștigătorii vor fi anunțați pe pagina noastră de Facebook în decursul serii.

PREMII :

  • LOCUL I : O licență PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS + 25 de puncte în contul D’Arena
  • LOCUL II: Steam cash 10$ / LOL 10$ (la alegere) + 20 de puncte în contul D’Arena
  • LOCUL III: 20 de puncte în contul D’Arena

Ce mai aștepți ? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *