Recap: Counter Strike 1.6 Lan Party 24.06.2017 @ Discovery Arena

Ce s-a întâmplat la Lan Party-ul Counter Strike 1.6 @ Discovery  Arena?

Turneul de sâmbătă 24.06.2017 a fost un adevarat succes. Acesta a început la ora 11:00 şi a ţinut până seara la ora 22:00. Cele 10 echipe participante s-au luptat la sânge pentru titlul de campioană, timp de 11 ore, într-un sistem Double Elimination.

Echipele înscrise au fost următoarele:

  1. -q-
  2. Stadio
  3.  xGen
  4.  NNS
  5.  OFF
  6.  eu4ia
  7.  U5
  8.  nAjs
  9.  DREAM
  10.  NW

Cum a decurs competiţia?

În prima etapă cei de la nAjs i-au învins pe cei de la DREAM cu scorul de 16-2. Cei de la NW i-au învins pe U5 cu scorul de 16-8, băieţii de la NNS au câştigat în faţa celor de la OFF cu scorul de 16-5, iar echipa eu4ia şi-a asigurat locul în cea de-a doua etapă bătându-i pe xGen cu scorul de 16-11. Aceste meciuri din etape au fost jucate în sistem BO1, iar învinşii au fost trimişi în Losers Bracket pentru o a doua şansă.

În Losers Bracket, prima victimă a fost echipa OFF care a fost eliminată de către U5 cu scorul de 16-4, iar următorii eliminaţi au fost cei de la DREAM care au pierdut cu scorul de 2-16 în faţa celor de la xGen.

A doua etapă a venit cu unele surprize. Cei de la nAjs i-au învis pe -q- cu scorul de 16-7 şi echipa NW i-a învins pe Stadio cu scorul de 11-6.

În Losers Bracket, a treia a victimă a concursului a fost echipa -q- învinsă la mustaţă de cei de la U5 cu scorul de 14-16, iar cei de la xGen i-au învins pe cei de la Stadio cu scorul de 16-0 prin neprezentare şi au fost eliminaţi din turneu.

În a treia etapă lucrurile au început să se contureze, cei de la nAjs au scos încă o victorie zdrobitoare împotriva celor de la NNS cu scorul de 16-2 şi eu4ia a câştigat pe muchie în faţa celor de la NW cu scorul de 16-14.

În Losers Bracket, a cincea echipă eliminată a fost NNS care au pierdut în faţa celor de la xGen cu scorul de 16-10 şi cei de la U5 au fost eliminaţi de NW cu strânsul scor de 16-14.

În semifinale, eu4ia şi-a garantat locul în finală cu un scor de 16-9 faţă de cei de la nAjs , iar din Losers Bracket cei de la xGen şi-au asigurat încă o şansă la trofeu prin eliminarea celei de-a şasea echipă NW cu scorul de 16-9.

A urmat o luptă strânsă pentru locul 3 între nAjs şi xGen, dar cei de la nAjs n-au reuşit o victorie în faţa celor de la xGen şi au pierdut cu scorul de 13-16, reuşind astfel doar clasarea pe locul 3.

Finala s-a disputat între eu4ia şi xGen in sistem BO3, prima echipă mergând pe linia câştigătorilor de la începutul turneului, iar cea de-a doua venind din Losers Bracket cu un potenţial foarte mare. Lupta a fost una acerbă, prima hartă de_train fiind câştigată de xGen cu scorul de 16-11, dar pe harta următoare de_tuscan, cei de la eu4ia şi-au garantat câştigul cu scorul de 16-12 şi au fost desemnaţi campioni Discovery Arena.

Stream-ul turneului a fost realizat şi comentat de către Emilian “Otto” Ionuţ, acesta reuşind să surprindă excelent momentele esenţiale ale meciurilor.
Dacă nu ai fost acolo şi nu ai putut vedea meciurile, încă te mai poţi uita la ele pe canalul nostru de YOUTUBE.

 

Câştigătorii şi premiile turneului Counter Strike 1.6 Lan Party:

Locul I – eu4ia — 500 ron + 5 x voucher Jerry’s Pizza

Locul II – xGen — 300 ron + 5 x voucher Jerry’s Pizza

Locul III – nAjs — 200 ron + 5 x voucher Jerry’s Pizza

                                                                                        “Locul I – eu4ia”                                                                                                 

“Locul II – xGen”

“Locul III – nAjs”

 

Dorim să aducem mulţumiri partenerului nostru Jerry’s Pizza pentru implicarea şi ajutorul oferit pentru premierea jucătorilor.

Pe lângă premiere, Jerry’s Pizza le-a mai făcut o supriză plăcută jucătorilor şi a venit cu multe pizza delicioase în timpul turnelui. Astfel, jucătorii au putut face faţă mai bine orelor lungi de jucat şi stresului adunat pe parcursul competiţiei.

 Vă mulţumim tuturor pentru participare şi pentru devotamentul arătat faţă de esports-ul românesc, îi felicităm pe câştigatori şi vă aşteptăm la următorul LAN PARTY în număr şi mai mare! Între timp GL, HF şi spor la fraguri 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *