PUBG Liga Pro Sezonul 1 Romania

Pe 23-24 iunie a avut loc cel mai mare turneu de până acum de PUBG din România concomitent în sălile Discovery Arena Tineretului şi Discovery Arena Socului, unde au concurat cele mai bune 16 echipe din România: Bella Ciao, Nexus Gaming, Loolish Gaming, Casa de Asi, Notorious77, IDM, eSports, Skull Gaming, Xenon Gaming, Invictus Aquilas, aTw, xzer0, LGEND, Gnimag Suxen, BUFU, cooL Gaming, Addicted, eSports.

Toată aventura a început cu un telefon din partea Leaderului PUBG Romania România, Sanaploianu Floris și sâmbătă ne-am adunat cu toții în locații. Un turneu foarte bine organizat, felicitări echipei de admini. Au fost prezenți peste 150 de oameni zilnic de dimineață și până seara, în ambele zile. 16 echipe puternice, ce s-au luptat cam de 2 ori pe oră, un ritm alert dar plăcut de privit.

A doua zi deja toți au ridicat nivelul jocului. Mai concentrați, mai buni, mai determinați; s-a jucat atât de strâns încât în ultimile meciuri 8 echipe din 16 încă puteau să câștige Trofeul.

Invictus a câștigat atât primul loc🥇 cât și MVP-ul turneului.👏 Premierea a fost una pe măsură, multe surprize, totul a fost live. FELICITĂRI atât organizatorilor cât și concurenților, ne-ați dăruit un weekend de neuitat.🎊

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *