PUBG lanseaza primul patch dupa versiunea 1.0

DA ! Intr-un sfarsit, PUBG lanseaza un patch dupa prima versiune a jocului proaspat iesit din Early Access, PUBG 1.0. Printre marile probleme pe care gamerii din intreaga lume le-au raportat si au fost fixate se numara rezolvarea lagului de la inceputul jocului pentru toate zonele serverelor cat prin eliminarea unor elemente ce nu erau de o importanta majora pe servere, cat si optimizarea serverelor “in-game” . Conform celor de la BlueHole, aceste fixuri AR TREBUI sa ajute la diminuarea lagului, insa nici ei nu sunt prea siguri de asta, deci inca exista posibilitatea ca unele servere sa ofere experiente neplacute jucatorilor la inceput.

“In acest moment examinam mai multe masuri inclusiv optimizarea serverelor cat si modificari logice aduse acestora pentru a rezolva mai multe probleme. De asemenea, vom continua eforturile noastre de a analiza restul problemelor” ne mai spun dezvoltatorii PUBG

De asemenea s-a rezolvat si problema probabilitatii de selectare a celor 2 mape, sansa fiind acum de 50/50 ! Eu unul inca sper sa fie implementata functia de selectare a mapei manual in functie de cerintele jucatorilor, dar poate in versiunea 1.1 .

Nu in ultimul rand cei de la PUBG au mai rezolvat cateva buguri minore.

Voi ce buguri/probleme ati intalnit la #PUBG ?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *