OVERWATCH: Mape noi?

 

Da, e adevărat! În decursul acestui an, vă veți putea bucura de mape noi.

Jeff Kaplan, director, a dezvăluit recent o informație despre jocul Overwatch, aceea fiind apariția unor 3 mape noi. Scriind pe forumul oficial al jocului, Kaplan relevă faptul că, în prezent, Blizzard are sub tutelă 3 mape care nu doar că sunt în curs de dezvoltare, ci au și trecut de faza de playtesting. Acestea sunt mape standard care vor fi mixate în tradiționalele moduri de competitive și quick-play.

Pe lângă cele 3 menționate anterior, mai sunt încă 3 mape nonstandard în curs de dezvoltare, însă directorul jocului nu a dezvăluit mai multe amănunte. Acest tip de mape s-au întâlnit în decursul sezoanelor, precum Ecopoint:Antarctica, care a fost folosită pentru lupte one-on-one. Estádio das Rãs a fost folosită în timpul jocurilor olimpice din vară.

Kaplan a spus, de asemenea, că “există câteva experimente care se desfășoară în prezent”. Acest lucru poate însemna faptul că vom putea primi mai multe moduri PvE în viitor, care până acum s-au limitat la evenimente precum Junkenstein’s Revenge la Halloween și recentul “Uprising”, care a avut loc cu 7 ani înainte de evenimentele Overwatch. Ultimul amintit este disponibil până la data de 1 mai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *