Cum trece o zi la Discovery Arena – Socului ?

Astazi este despre noi in mare parte. Despre echipa Discovery Arena Socului si provocarile pe care le intampinam zilnic cu bratele deschise. Majoritatea probabil va ganditi ca e usor sa detii si sa administrezi o sala de jocuri si ca stam si ne jucam toata ziua. Partial adevarat ce e drept cand vine vorba de jocurile video. In mare parte trebuie sa fim la curent cu tot ce e nou si relevant in materie de gaming, nu ?

Ziua incepe la 7 dimineata cand are loc schimbul de tura. Desigur ca noi angajatii, ne trezim cu cca 1 ora mai devreme ca sa avem timp sa facem toate cele ce se cuvin a fi facute dimineata. Schimbul de tura la noi presupune predarea incasarilor si numararea tuturor produselor pe care le avem la momentul respectiv, pentru a preda tura si stocul de produse urmatorului coleg. Putem spune ca acest task reprezinta doar o mica parte din ce facem noi zilnic. Cu toate acestea este unul dintre cele mai importante momente si ii dedicam timp si atentie pentru ca totul sa iasa perfect.

Dupa ce s-a facut schimbul de tura, de principiu verificam sala si toate perifericele. Nu de fiecare data, dar se intampla sa mai gasim ascunse printre desktop-uri fel si fel de hartiute, sau amblaje lasate in urma de jucatori. Se mai intampla, stiti cum e, oricat de mult ai grija sa debarasezi, cineva va avea tendinta sa ascunda in diferite locuri fel si fel de chestiute.

Dupa ce toate perifericele sunt la locul lor si s-a facut curatenie, ne asiguram ca toate frigiderele sunt umplute cu marfa si marfa este aranjata frumos la raft .

Iar acum…va asteptam pe voi. In momentul in care ai intrat pe usa, ai totul pregatit pentru o experienta de neuitat in materie de gaming. Sistemul nostru profesional de gestionare a calculatoarelor, ne permite sa controlam de la distanta calculatoarele si sa te asistam in orice problema intampini (daca aceasta exista, hihi) . In momentul in care ai achitat un pachet si practic timpul tau incepe, poti uita de griji si sa te distrezi in voie. Noi ne vom ocupa de confortul tau, te vom ajuta cu servirea de produse cat si debarasarea biroului in cazul in care s-au strans prea multe lucruri.

Pe timpul unei ture putem avea varii solicitari, deoarece nu le putem numi tocmai probleme. De la configurarea serverelor de joc la rezolvarea erorilor sau pentru simplul fapt ca ai uitat sa dai volum la casti si nu te auzi, noi vom fi acolo sa te ajutam indiferent de cauza.

Ziua se termina bineinteles tot cu schimbul de tura 🙂

Concluzionand, nu este tocmai usor sa gestionezi o sala de jocuri mai ales cand aceasta este plina de gameri infocati. Mai ai grija sa avertizezi pe cineva sa lase rage-ul mai jos ca volum, mai adaugi un produs in frigider, mai rezolvi o chestiune mica, nu prea stam niciodata. In timpul liber (asta inseamna cand tura e gata) ne permitem sa mai testam si sa ne dam cu parerea referitor la noile aparitii.

 

2 thoughts on “Cum trece o zi la Discovery Arena – Socului ?

  • 28 January 2018 at 12:44
    Permalink

    Ai creionat frumos ce inseamna o sala de net cu toate ca e mult mai greu in realitate.Plus cu rage la jucatori e de la om la om :).Bravo si multa bafta incontinuare.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *