Ce setari recomandam pentru PUBG ?

Suna bine titlul nu ? Da ! Ne-am documentat si impreuna cu experienta noastra si testele facute pe PUBG la sala, putem sa iti oferim detalii la setarile optime pentru PUBG cat si ce inseamna fiecare setare in parte.

Cu toate ca nu credem ca ar fi cazul sa mai facem o introducere a jocului, PUBG este putem spune jocul anului 2017 si chiar poate 2018 ! Iti lasam mai jos cerintele minime de sistem in cazul in care te decizi sa joci jocul acasa :

 • CPU: Intel Core i3-4340 or AMD FX-6300
 • GPU: Nvidia GTX 660 (2GB) or AMD Radeon HD 7850 (2GB)
 • Memory: 6GB RAM
 • Disk Space: 30GB

Cu toate ca jocul iti permite sa joci intr-o rezolutie 4K, chiar si cele mai high-end sisteme pot da rateuri cand vine vorba de suportul 4k oferit de cei de la BlueHole, asa ca iti recomandam sa joci in maxim 1920x1080p . Mai jos avem iti vom explica si ce inseamna fiecare setare in parte si de asemenea iti vom oferi setarile optime pentru PUBG in viziunea noastra !

Anti-aliasing – Aceasta setare ajuta la netezirea obiectelor din jur (cladiri, obiecte). Cu cat vei avea aceasta setare la un nivel mai mare, cu atat vei observa ca obiectele din jurul tau nu mai sunt “scortoase” si pixelate.

Shadows  – Dupa cum spune si numele setarii, aici vorbim bineinteles despre umbre. Este foarte important daca vrei sa vezi umbrele in joc sa ai aceasta setarie pe MEDIUM deoarece pe LOW si respectiv pe VERY LOW, jocul nu iti va randa textura umbrei.

Foliage – Aici discutam despre detaliile grafice ale verdetii, copacilor, natura in principiu prezenta in joc. Nu iti va oferi un avantaj daca vei dezactiva setarea in mod vizibil deci poti sa o lasi asa cum doresti.

View Distance – Aceasta setare trebuie sa fie cat mai sus posibil. Te va ajuta enorm cand folosesti un scope sau doresti sa vezi detalii la distanta dintr-o pozitie mai inalta. Aceasta setare nu influenteaza cand un player este afisat in fata ta.

Post-processing – Cuprinde efecte precum ocluzia ambientala si iluminarea dinamica. Cu cat detaliile sunt mai mari cu atat vei putea nota fel si fel de lumini (chiar si lumina soarelui batand pe tine)

Effects – Aceasta setare determina numarul particulelor utilizate in randarea anumitor efecte precum focurile de arma sau exploziile. Cu cat mai mult cu atat mai bine, dar daca nu ai un sistem performant, acesta se poate bloca fix atunci cand tragi.

Texture – Aici ne referim la detaliile suprafetei (solului). Recomandam minim MEDIUM deoarece pe LOW se observa un downgrade destul de mare.

Noi iti recomandam per total urmatoarele setari :

 • Anti-aliasing: High
 • Post-processing: Low
 • Shadows: Medium
 • Texture: High
 • Effects: Medium
 • Foliage: High
 • View Distance: Ultra

In cazul in care nu poti duce povara unor setari putin mai mari, te asteptam impreuna cu prietenii la Discovery Arena sa vezi cum se misca PUBG cu toate setarile pe ULTRA 😀 !

Sursa info: gamespot.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *