Ce părere ai despre update-ul 1.0 al PlayerUnknown’s Battlegrounds ?

Sună puțin ciudat să vorbim de lansarea oficială a primei versiuni  PlayerUnknown’s Battlegrounds la 8 luni aproximativ de la “lansarea” acestuia Early Access, dar uite că a venit și clipa asta. Sincer așteptam demult un update fain la jocul ăsta și când credeam că nu o să îl mai văd la față și că jocul va rămâne plin de cheateri și lipsuri, iată-l !

Printre cele mai mari modificări aduse jocului se observă eliminarea vremii de ceață respectiv de ploaie de pe vechea hartă și spun vechea deoarece noul update vine cu o hartă nouă denumită fix precum complexul unde este Discovery Arena – Socului, Miramar. Pe lângă modificările importante aduse jocului, vom observa și introducerea a 5 arme noi și a 3 vehicule (parcă te săturasei de vechia Dacia, nu ?).

Ce mi s-a părut iar foarte interesant este balistica proiectilelor ce le găsim pe arme. Acum gloanțele își pierd din traiectorie și viteză în funcție de aer și de distanța de la care tragi. De asemeni, s-au modificat procentele în ceea ce privește zonele unde poți fi omorât mortal “in no time” după cum urmează :

S-au adus multe modificări jocului, chiar și interfața a fost complet schimbată. Totuși nu mă voi lungi la vorbă prezentând toate modificările. Poți citi toate modificările aduse pe STEAM . Am testat, am jucat, acum ce părere am ? Jocul s-a îmbunătățit foarte mult dar tot mai sunt chestii de îmbunătățit/modificat, i-aș da un 8,5/10 de data asta. Poate data viitoare mai adaug un punct, cine știe. Tu ce părere ai despre noul update?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *