Ce jocuri ne așteaptă în 2018 ?

Cu siguranță trebuie să pui bani deoparte ! Fie că vii la Discovery să încerci noile titluri (și economisești ceva bani), fie că îți propui să îți cumperi tu jocurile, tot îți vor afecta buzunarul noile titluri anunțate pentru 2018. Îți va fi imposibil să reziști tentației și să nu cumperi ceva ! Dar hai să lăsăm vorba lungă că e sărăcia omului cum spunem noi românii și hai să trecem la subiect .

Ce jocuri ne așteaptă în 2018 ?

Far Cry 5

27 Februarie – Ubisoft – Despre FarCry 5 știm că își va muta acțiunea în Montana, o zonă luată sub asaltul unui cult de ucigași. Ce ni s-a părut interesant este un nou sistem “guns for hire” ce îți va permite să beneficiezi în luptă alături de tine, de o trupă de mercenari, fie suport aerian sau chiar câini special antrenați. Sună fain, nu ?

Metro Exodus

2018 | 4A Games – Cel mai recent joc din seria Metro se reîntoarce într-un peisaj minunat și post-apocaliptic totodată al Moscovei. Jocul promite adrenalină multă, mutanți mai fioroși și un gameplay de excepție.

Code Vein

2018 – Bandai Namco Studios

Un super joc cu vampiri este pe cale să se lanseze. Ni s-a părut foarte interesantă acțiunea. Trailerul este, cel puțin, spectaculos.

Spider-Man

2018 – Sony – Este cineva care nu a auzit de SpiderMan? E cineva care n-a văzut filmul? Iată că se lansează și jocul. Acțiunea o știți cu toții, să vedem cum și unde o vor plasa.

O groază de titluri interesante pentru anul 2018. Dacă cunoști și alte titluri ce se lasă așteptate pentru noul an, ne poți lăsa un comentariu mai jos. Tu ce aștepți cu nerăbdare ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *