Board & Video Games Night – Discovery Arena

Ce e mai frumos cu ocazia sărbătorilor de iarnă înafară de a dărui ?  Academia SpEranței & SiSC ASE în parteneriat cu Discovery Arena, organizează Miercuri 06 Decembrie, o seară de board & video games. Fie că vorbim de Catan, Monopoly, Activity alături de alte jocuri de societate, sau de o multitudine de jocuri pentru XboX, PS4 ori PC, vei putea să te distrezi alături de noi într-una dintre cele mai performante și de renume săli de gaming din București.

Dacă simți nevoia să te deconectezi de problemele din viața de zi cu zi (sesiune, febra sărbătorilor, etc) te așteptăm să ni te alături, totodată contribuind și la o cauză nobilă. Prețul va fi de 15 lei/persoană, iar ca în cazul fiecărui eveniment din cadrul Academiei SpEranței, câștigurile vor fi donate integral unor persoane cu o situație materială precară.

Așadar, dacă nu ai ce face de Moș Nicolae și vrei să ai la activ încă o faptă bună, dar să te și distrezi alături de niște oameni minunați, te așteptăm începând cu orele 17:00  la Discovery Arena-Tineretului, situată pe strada Elena Cuza, numărul 42 . Distracția și voia bună sunt garantate de către gazde !

Academia SpEranței este un proiect cu caracter umanitar, organizat de Sindicatul Studenților din Cibernetică, SiSC ASE, care încearcă să le aducă bucurie celor defavorizați în preajma sărbătorilor, cu sprijinul unor oameni care aleg să gândească cu inima.

Pentru informații suplimentare sau neclarități, accesează pagina Academia SpEranței, unde poți trimite un mesaj organizatorilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *