Lansat in 2010 ca parte a portofoliului companiei MARK ELECTRONICS TRADING LTD, brand-ul MARVO se bazeaza pe un model de dezvoltare consistent elaborat de compania cu sediul in Shenzen, China, si are ca principala tinta pietele internationale destinate perifericelor si produselor de gaming. Datorita unei echipe experimentate, cu valente atat in cercetarea si dezvoltarea produselor noi cat si in elaboarea unor puternice strategii de marketing, brand-ul MARVO se bucura de o crestere continua, fiind in acest moment prezent in peste 40 de tari, incluzand SUA, Rusia, Brazilia, Argentina, Malaesia, Thailanda, Israel, Italia, Romania, Moldova etc.


Discovery Arena a testat si foloseste cateva dintre echipamentele oferite de Marvo si poate sa ateste faptul ca acestea sunt de calitate mai ales in domeniul Gaming-ului, iar orice gamer poate fi multumit de pretul acestor echipamente cat si calitatea pe care o ofera.

Read More
Jerry's Pizza este alături de noi de mai bine de 7 ani, cu produse absolut delicioase, extrem de gustoase și potrivite ambientului pe care îl oferă Discovery Arena. Fie că clienții noștri se joacă pe PS, PC sau Board Games Jerry's Pizza nu a lipsit niciodată din peisaj.


Jerry's Pizza nu are un meniu foarte complicat sau prea încărcat de produse, meniul este ușor de reținut, că dovadă de fiecare dată când clienții noștri comandă, ei știu exact ce își doresc fără să fie nevoie să sune sau să se uite pe site. Și noi comandăm de la Jerry's Pizza! Operatorii noștri, în special cei care când lucrează pe tură de noapte vor să mănânce ceva bun, au plăcerea de a se bucură fie de pizza, fie de paște, fie de delicioasele aripioare în sos.

Read More
Discovery Arena a ales PepsiCo, unul dintre cei mai îndrăgiți furnizori de băuturi răcoritoare din întreaga lume. PepsiCo este unul dintre liderii mondiali din piața băuturilor răcoritoare și snack-urilor, având venituri nete de peste 66 miliarde de dolari și un portofoliu bogat în branduri diverse și mult îndrăgite de oameni din toată lumea.


Fiind una dintre cele mai mari companii de produse alimentare și băuturi răcoritoare din lume, misiunea noastră constă în oferirea consumatorilor din toată lumea produse alimentare și băuturi delicioase, satisfăcătoare, accesibile și complementare, de la un mic dejun îndestulător la băuturi și snack-uri sănătoase și plăcute, care să asigure buna dispoziție pe tot parcursul zilei și al serii.

Read More
Gustul Lays cucerește pe oricine. Cu o varietate de arome, Lays este în topul preferințelor al clienților noștri, având o cotă de piață destul de mare în România. În Discovery Arena vei putea comanda o gamă variată de produse Lays. Produsele Lays au o rată de success la Discovery Arena foarte mare, nu sunt lipsite de clienți noștri, fie ca aleg să se joace pe PC, PS4 sau să vizioneze un meci.


Produsele Lays te întâmpină cu o aromă bogată, cu un gust deosebit și cu un rafinament care îți răsfăță papilele gustative. Fie că ai poftă de ceva bun, fie că vrei să iei o mică gustare, Lays are puterea să satisfacă gusturile oricui. Discovery Arena a ales Lays în primul rând datorită calității, dar și datorită gustului deosebit. Produsele Lays au puterea să cucerească pe oricine prin aromele variate.

Read More
Discovery arena alege calitate și profesionalism, din acest motiv TNI reprezintă unul dintre partenerii de succes când vine vorba de siguranța echipamentelor. Puteți apela cu încredere la serviciile oferite de TNI deoarece totul a fost gândit pentru a satisface toate exigențele.


Produsele Lays te întâmpină cu o aromă bogată, cu un gust deosebit și cu un rafinament care îți răsfăță papilele gustative. Fie că ai poftă de ceva bun, fie că vrei să iei o mică gustare, Lays are puterea să satisfacă gusturile oricui. Discovery Arena a ales Lays în primul rând datorită calității, dar și datorită gustului deosebit. Produsele Lays au puterea să cucerească pe oricine prin aromele variate.

Read More
Monitoarele înseamnă foarte mult pentru noi, reprezintă unul dintre componentele importante când vine vorba de satisfacția clienților noștri. Monitoarele de gaming sunt de multe ori accesibile și sunt destul de căutate, însă cele cu specificații de top nu sunt ușor de găsit. Tocmai din acest motiv, aici, la Discovery Arena, am ales componentele AOC.


Majoritatea dintre voi cunoașteți cu siguranță monitoarele AOC pentru gaming și știți cât de bune sunt. De la design și până la imaginea redată, monitoarele AOC ne-au demonstrat calitate și avem numai cuvinte de laudă, din acest motiv AOC a devenit unul dintre partenerii Discovery Arena. Rezoluția și rata de refresh sunt unele dintre elementele cheie pe baza cărora am ales monitparele AOC.

Read More